Dow lliura els premis 2017 de Seguretat, Salut, Medi ambient i Qualitat, a MASA SERVICIOS i CYMI

El propòsit d'aquests premis és enfortir el vincle de Dow amb les 58 companyies de serveis i els seus més de 700 empleats

En un esdeveniment celebrat divendres passat, 29 de juny, Dow Tarragona va congregar a 111 directius de 58 companyies per fer el lliurament dels seus premis 2017 en matèria de Seguretat, Salut, Medi ambient i Qualitat d’Execució de treballs. Aquests premis, de caràcter anual, es concedeixen a aquelles empreses que obtenen millors resultats en aquests camps, d’acord amb els criteris establerts pel Pla d’Avaluació de les Empreses de Serveis.

Juan Alcalde, Gerent de MASA SERVICIOS, va recollir el Premi EH&S a la Millor Empresa de Serveis; mentre que, Carlos Sierra Harillo, Delegat de la Zona Nord-oest de CYMI, va rebre el Premi a la Qualitat de l’Execució de Treballs.

Com a mostra de la ferma aposta per la Innovació com a element diferenciador, també van ser homenatjades amb esments honorífics per les seves iniciatives i compromís en aquesta matèria, les empreses FLOWSERVE i GRUP NAVEC. Durant la sessió es va presentar el recentment format Site Innovation Team i els projectes en curs a Dow Tarragona.

Jaume Sariol, director d’Operacions de Dow Espanya i Portugal i Director del Complex Industrial de Dow Tarragona, junt amb l’equip directiu responsable de cadascuna de les funcions representades, van lliurar aquests reconeixements que tenen per objectiu premiar a aquelles empreses amb millors resultats en execució, en termes de Qualitat i Seguretat, Salut i Medi ambient, de manera sostinguda al llarg de tot l’any passat. “Com a empresa, no concebem una forma de treballar que no sigui segura i posem el “Zero” com la nostra màxima a complir. I d’aquesta màxima del “Zero” no en són menys partícips les companyies que ens presten serveis. Les exigències i estàndards de seguretat de Dow són també els seus i, per això, considerem tan important celebrar i compartir amb tots les fites en Seguretat”, va declarar Sariol. Així mateix, va reconèixer les empreses que han col·laborat a l’obtenció dels excel·lents resultats en seguretat de Dow Tarragona, com ho són els 8,5 milions d’hores sense accidents.

El lliurament d’aquests premis va tenir lloc en el marc de la reunió anual que Dow organitza amb les empreses de serveis que col·laboren al Complex Industrial de Tarragona. María Trigo, Contract Manager per a TES i responsable de l’SMAT, i Nuria Ríos, Strategic Sourcing Specialist per a la regió Ibèrica, van ser les encarregades d’organitzar aquesta trobada, que va posar de manifest la rellevància per a Dow de la tasca que desenvolupen els empleats de les empreses de serveis que treballen al Centre. Durant aquesta reunió anual es van compartir els resultats de l’any passat, així com les expectatives i les àrees estratègiques per als propers dos anys. D’aquesta manera, juntament amb Seguretat, Salut i Medi ambient, Qualitat i Innovació, es va recalcar la importància d’altres aspectes fonamentals en l’estratègia de Dow, com la fiabilitat i la productivitat.

“Gràcies per venir avui aquí. És la millor mostra de què tots estem compromesos amb la Seguretat. Des de Dow, no plantegem un futur sense ella i de cara a futures avaluacions d’ofertes tindrem molt en consideració la certificació de qualitat. Al cap i a la fi, estem segurs que un bon servei augmenta la nostra productivitat, fiabilitat, capacitat d’innovació i digitalització. L’any que ve, el Site funcionarà com un I-Park en el que hi convergirem tres empreses, la qual cosa suposarà majors oportunitats de creixement, però també una major aposta per la seguretat com a prioritat número u”, va afirmar Jaume Sariol.