Dos detinguts per vendre marihuana, cocaïna i haixix en un domicili de la Part Alta

Els nois, de 18 anys, van ser arrestats després de vendre marihuana a un altre jove, que va ser denunciat per tinença de droga a la via pública

373

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dos joves de 18 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. En concret, els nois han estat arrestats per vendre maihuana, cocaïna i haixis en un domicili de la Part Alta.

Els fets es remunten poc després de la 1 de la matinada del diumenge, quan una patrulla va identificar a la Part Alta un individu conegut per portar droga. Elsa gents van trobar una bossa de marihuana a l’home, que va informar que l’havia acabat de comprar en un domicili del barr. L’individu va ser denunciat per tinença de substàncies estupefaents a la via pública.

Els agents es van dirigir al domicili i van trobar-hi dos homes descrits per la persona denunciada. En veure els policies, un d’ells va entrar en un portal proper i l’altre va deixar una bossa i va sortir corrents, però va ser aturat per la Guàrdia Urbana a la plaça de Pla de Palau.

A la bossa que hi havia a terra es van trobar 22 bosses de marihuana, quatre bosses de cocaïna, una bossa d’haixix i una bàscula de precisió. L’home que s’havia ocultat en un portal va sortir-ne minuts després, amb una altra roba, però al ser reconegut també va ser interceptat pels agents. Tots dos individus van ser detinguts per un delicte contra la salut pública.

FER UN COMENTARI