Dos detinguts per robar una motxilla en un local d’oci de la Rambla Vella

La Guàrdia Urbana ha detingut un home i una dona, de 41 i 43 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

La matinada de divendres a dissabte, poc després de les 4 h, els agents van ser requerits pel possible robatori d’una motxilla a l’interior d’un local d’oci ubicat a la Rambla Vella.

Ja al lloc dels fets, una segona clienta va explicar que una parella li havia intentat robar la bossa de mà, però que ho havia impedit. La dona va facilitar les dades de la matrícula del vehicle en el qual s’haurien desplaçat els presumptes lladres.

El vehicle va ser localitzat més tard, mal estacionat en una zona reservada per als serveis de la Guàrdia Urbana. Els agents van observar com a l’interior del vehicle hi havia la motxilla denunciada com a robada. Quan va arribar la grua municipal per emportar-se el vehicle va aparèixer per la zona el seu conductor. L’home va portar els agents a un local d’oci de la Part Alta on es trobava una segona persona relacionada amb el vehicle. A requeriment dels agents, el vehicle va ser obert, la bossa recuperada i les dues persones detingudes.