Correos farà aturades generals de dos hores aquest dijous a Tarragona

CCOO, UGT i CSIF convoquen aquest 7 de juny concentracions i manifestacions contra el desmantellament i la precarització del servei

481

Els sindicats CCOO, UGT i CSIF, els quals sumen més del 92% de la representació dels empleats de Correos a la demarcació de Tarragona, faran demà dijous una vaga general a tot l’Estat de dues hores d’aturada. Aquest acte de protesta anirà acompanyat de concentracions i manifestacions contra el desmantellament i la precarització del servei. Els sindicats preveuen realitzar tres vagues generals a final d’any si no s’atenen les seves reivindicacions.

L’aturada a la demarcació de Tarragona serà de dues hores les dues últimes hores del torn de nit i de matí, i les dues primeres de la tarda. La concentració tindrà lloc de les 13.30h a les 15h davant la Subdelegació del Govern.

Amb aquesta jornada, els sindicats volen fer visible el conflicte al nou govern perquè, un cop constituït, «adopti de forma immediata les mesures que acabin amb l’atac sistemàtic a Correos basat en la implantació de la precarització i el desmantellament de l’empresa pública amb unes retallades pressupostàries sense precedents -180 milions d’euros els anys 2017 i 2018-, un dèficit històric -225 milions d’euros-, i la congelació del Conveni Col·lectiu i Acord des de fa més de quatre anys».

Les organitzacions sindicals han assenyalat que hi haurà «conflicte i mobilitzacions» mentre que no hi hagi solucions a la «situació insostenible de Correos».

FER UN COMENTARI