Begoña Floria demana la dimissió imminent del conseller Hermán Pinedo

La regidora esmenta que no hi ha cap informe tècnic municipal que avalés el tancament integral de l'Amfiteatre

Begoña Floria durant una roda de premsa. Foto: Laura V-M

Arran del tancament de l’Amfiteatre romà i la seva reobertura 20 dies després, la consellera del PSC, Begoña Floria, ha ofert una roda de premsa per tal d’explicar les conseqüències d’aquesta decisió i la resposta rebuda per part de l’equip de govern.

Floria esmenta que va sol·licitar l’informe tècnic municipal que dictaminava que havia de tancar al públic la totalitat del monument i demanà la còpia de l’informe tècnic municipal que dictaminava, també, el tancament de les escales del Miracle.

La resposta rebuda, via e-mail, va ser que “per indicació del conseller Hermán Pinedo i amb relació a la sol·licitud de la còpia de l’informe tècnic municipal en el qual es tancava al públic la totalitat del monument de l’Amfiteatre, us faig avinent que no hi ha cap informe al respecte i amb relació a la sol·licitud de la còpia de l’informe tècnic del tancament de les escales del Miracle, us faig avinent que no és de la nostra competència, us he d’adreçar al conseller Sr. Xavier Puig”.

Davant d’aquesta resposta la regidora demana “la dimissió imminent del conseller Hermán Pinedo perquè hem sembla una irresponsabilitat haver tancat 20 dies de forma integral l’Amfiteatre de Tarragona sense cap informe tècnic municipal que ho avalés”, conclou.

D’altra banda comenta que la crisi de notorietat, tirant a la baixa, ha tingut un impacte negatiu per valor entre 300.000 i 400.000 €, crisi reputacional difícil d’aixecar, segons les seves paraules, i amb una devaluació de la marca ciutat de Tarragona.