Arrenquen llaços grocs del Monument a Roger de Llúria i del Balcó del Mediterrani

Continua la picabaralla entre les persones que col·loquen llaços gros i els que els treuen, a Tarragona. Aquest cop la ubicació ha estat el Monument a Roger de Llúria i el Balcó del Mediterrani.

Un grup de persones hi va col·locar llaços grocs ahir pel matí. Mitja hora més tard, un altre grup va començar a treure’ls, un per un. Un usuari de les xarxes socials ho va gravar.

Tarragona aquest matí. Una colla de ciutadans han posat llaços grocs reivindicant la llibertat dels presos i exiliats polítics catalans. No ha passat ni mitja hora que uns altres ciutadans (en aquest cas possiblement “ciudadanos”) han anat a arrencar-los (vídeo adjunt).Des que va començar la “batalla” dels llaços he tingut molt clar que no és el mateix posar-los que treure’ls. La llibertat d'expressió permet mostrar una opinió lliurement i pública. Per exemple, penjar un llaç. Però de cap manera retirar-lo és una forma d'expressar l’opinió oposada. Una manera seria, per exemple, penjar un llaç blau, o taronja o verd. O directament un llaç rojigualdo (que és el que aglutina darrerament aquests tres colors).Veritat que s’entén bé aquesta diferència? Doncs aquests feixistes no!#RepúblicaCatalana#LlibertatPresosPolíticsiExiliats#EscamotQueMaiNoRecula

Gepostet von Francesc Sabater Margalef am Dienstag, 15. Januar 2019