A presó un home acusat de cometre dos robatoris amb força a domicilis de Tarragona

Els dos robatoris els va realitzar en domicilis de la zona de la Platja Llarga de Tarragona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el passat 21 de maig un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus (Baix Camp), com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili, un d’ells en grau de temptativa.

El primer dels robatoris el va perpetrar la matinada del 8 de gener en una casa de la carretera de la Platja Llarga de Tarragona. En aquest cas, el lladre va accedir escalant fins arribar al jardí situat a la primera planta on va fugir immediatament en quant va escoltar sorolls dels propietaris.

El segon dels robatoris el va cometre durant la matinada del 25 de març en un pis situat en la mateixa zona de la carretera de la Platja Llarga de Tarragona. En aquest robatori, el lladre va saltar la tanca perimetral fins accedir al recinte comunitari on va manipular la porta corredissa que donava accés al menjador. Una vegada a l’interior del pis, l’home va sostreure una motxilla amb documentació personal, dues targetes bancàries i diners en efectiu.

Durant els dies següents al robatori, el lladre va intentar extraure diners amb les targetes robades en diferents caixers de les immediacions d’on havia consumat el robatori.

Arran d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació que va permetre, a partir dels indicis i proves obtingudes, detenir l’autor dels fets.

El detingut va passar dimarts a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona que va decretar el seu ingrés a presó.