254 vehicles híbrids i elèctrics facilitaran l’organització dels Jocs Mediterranis

Els vehicles, cedits per la marca Toyota, seran retornats un cop finalitzi l'esdeveniment esportiu

0
626

Els últims dies estan sent convulsos donada l’expectació i els preparatius dels Jocs Mediterranis. A només 8 dies de l’inici de l’esdeveniment esportiu, aquest dijous, 14 de juny, s’ha realitzat l’entrega dels vehicles oficials dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Toyota ha estat la marca escollida, que cedeix un total de 254 vehicles híbrids i elèctrics durant la durada dels Jocs Mediterranis.

“Aquests és un dels actes més esperats i simbòlics”, ha assegurat l’alcalde de Tarragona i president del comitè organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, davant l’expectació. “Des del primer moment, volíem que fossin cotxes que mostressin el present i sobretot el futur”, ha continuat explicant Ballesteros, motiu pel qual s’ha apostat pels cotxes híbrids i elèctrics. L’alcalde, també ha agraït l’aportació de Toyota, la qual ha valorat com “una de les més importants des del punt de vista de valoració econòmica pel que suposa no haver de llogar una flota de vehicles”. Per la seva banda, el gerent general d’assumptes corporatius de Toyota EspañaEnrique Centeno, ha explicat que l’aportació de la seva empresa s’ha realitzat mitjançant un “contracte de cessió” mentre durin els Jocs Mediterranis, per tant, aquests seran retornats quan l’esdeveniment esportiu finalitzi.

Ús dels vehicles

Finalment, Ballesteros ha detallat que des de l’organització es preveu que “cada seu tingui dos vehicles”, que els destinaran a l’organització com correspongui. D’aquesta manera, seran vehicles utilitzats per “les diferents delegacions olímpiques i personalitats VIP”, com també pels metges i els arbitres. En el cas dels atletes, però, “per la necessitat de transportar persones massivament”, el seu transport es farà a través d’una flota d’uns 80 autobusos que connectaran, constantment, les diferents seus.

 

 

FER UN COMENTARI