S’investigarà si el pistoler de Tarragona tenia permís i com va obtenir les armes

El conseller afirma que no consta cap denúncia contra l'home i apunta a un "atac de rancúnia" contra excompanys de feina

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha explicat que la investigació policial determinarà si el pistoler de Tarragona tenia permís d’armes, si el tenia actualitzat i com havia aconseguit aquestes armes.
En declaracions a RAC1, Elena ha assegurat que no li constava que el detingut tingués o no tingués el permís, tot i que tot fa pensar que sí per la feina que desenvolupava.
Tampoc consten denúncies contra ell ni antecedents penals. L’home, agent de seguretat privada, va ferir tres excompanys i un agent aquest dimarts. Elena ha insistit que l’home va tenir una actitud de “molta, molta violència” i ha tornat a destacar la feina dels mossos que el van neutralitzat, disparant a les extremitats, tal i com ha comentat.
El conseller ha destacat que tot i els intents de parlar amb ell, l’home es va mostrat en posició “per afrontar un combat a tret”. Així, ha assegurat que era una persona “especialment violenta” i que podria haver fet “molt més mal”.

Elena ha afirmat també que sí consta algun “incident de confrontació” amb els seus excompanys de feina i ha dit que tot apunta a un “atac de rancúnia” contra alguna d’aquestes persones.