S’inicien els tràmits per a la construcció d’un tanatori al cementiri

Aquest nou edifici comporta una inversió superior als 6 MEUR i es preveu que estigui enllestit a finals de 2023

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Disseny del nou tanatori, que s'ubicarà al cementiri. Foto CEDIDA

La Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla, responsable de la gestió del cementiri de Tarragona mitjançant la societat SEFUCEM SLU, ha impulsat els tràmits per a la construcció, gestió i explotació d’un tanatori-crematori a la ciutat. Per fer-ho, ha dut a terme un procediment de selecció del qual ha estat escollida l’empresa Mémora Serveis Funeraris del Camp SL.

El nou edifici funerari estarà situat en una parcel·la de 4.271,60 m2, ubicada al nord del cementiri històric de Tarragona, propietat de la Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla, i tindrà una superfície total de 2.943,00 m2.

Ambdues entitats constituiran una nova societat per a la gestió i explotació del nou tanatori-crematori. El projecte representarà una inversió total directa de més de 6 milions d’euros. Les obres començaran a final de 2021, un cop obtinguda la llicència municipal, i està previst que l’equipament entri en funcionament durant el segon semestre de 2023, després d’un termini d’execució de les obres de 18 mesos.