S’haurà de pagar entrada per accedir a dos espectacles de la programació de Sant Magí

Al preu simbòlic d'1 euro, s'haurà d'adquirir un tiquet pels Tarraquanins i el Concert de Sardanes

Pla general de la façana de l'Ajuntament de Tarragona. Foto: ACN

Degut a que els sistema de gestió de venda d’entrades i invitacions Tarracoticket no admet l’emissió d’invitacions gratuïtes, per a dos dels espectacles de la programació de Sant Magí, que en un principi havíem informat que eren gratuïts, finalment caldrà pagar el preu simbòlic d’1€ per adquirir l’entrada.

Els espectacles afectats son d’una banda Tarraquanins, previst al jardí del Teatre Metropol durant els dies 16, 17 i 18 i en diverses sessions i de l’altra el Concert de Sardanes que es farà al Teatre Auditori del Camp de Mart, organitzat per Agrupació Sardanista Tarragona Dansa i previst per les 18.30h del dia 19 d’agost. Les entrades per aquests dos espectacles estaran disponibles a partir de dimarts 4 d’agost.

Pel que fa a les activitats de la 12a edició de La iMAGInada, seran totes gratuïtes, però amb invitació prèvia. Les invitacions estaran disponibles a partir de dilluns vinent, dia 3 d’agost, a la pàgina web www.laimaginada.cat. A la programació d’enguany hi trobarem circ, teatre, dansa, concerts, espectacles familiars, debats i xerrades, tallers vivencials i alguna sorpresa més.