S’esgoten les entrades per als concerts de Carlos Sadness i Suu del Minipop

Les actuacions tindran lloc aquest dijous al Camp de Mart de Tarragona

Carlos Sadness i Suu, dos dels artistes del Guitar Bcn 2020.

Aquest dijous, el Festival Minipop fa el seu desè aniversari de vida. Per a celebrar-ho, oferirà un concert de Carlos Sadness i Suu,  amb totes les entrades esgotades des de fa un parell de setmanes.

 

Per evitar aglomeracions, l’obertura de portes tindrà un ventall de tres hores. S’iniciarà a les set de la tarda, dues hores abans del primer concert, i durant aquella estona el públic podrà gaudir de dues sessions de contacontes en anglès, amb aforament limitat, que tindran lloc a les 19:15h i les 19:45h. A partir de les 20h hi haurà una selecció musical de DJ Poppy, i a les 21 pujarà  a l’escenari la barcelonina Suu, premi Enderrock 2018.

 

El públic podrà entrar a l’auditori del Camp de Mart fins les deu de la nit, i ho podrà fer en dos accessos: la part central dels jardins i la del Col·legi Sant Pau. A les 22:30h actuarà Carlos Sadness. En entrar al recinte es prendrà la temperatura als assistents, que hauran de portar obligatòriament la mascareta, i que a més tindran els seients assignats segons l’ordre d’arribada.