Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Sendra aposta per una ‘mobilitat amable’

Avatar photo

El candidat de Junts a l'alcaldia de Tarragona demana transports públics ràpids, eficients i fiables per arraconar el cotxe.

Jordi Sendra, candidat de Junts al consistori tarragoní, ha desgranat aquest matí en roda de premsa, les propostes de la seva formació pel que fa a mobilitat. S’ha mostrat totalment partidari de la mobilitat sostenible afegint que ha de basar-se en un transport públic ràpid, eficient i fiable.

Sendra ha dit que cal retirar els cotxes de la ciutat en la mesura del possible, apostant per una ‘mobilitat amable’ que doni alternatives als conductors.

PROPOSTES DE TRANSPORT SOSTENIBLE

Per Jordi Sendra, el TramCamp està molt bé, però hauria d’anar ‘més enllà’ de la plaça Imperial Tàrraco. Pel que fa als carrils bici, Sendra ha apostat per donar-los continuïtat, ja que queden tallats en molts trams i fer-los arribar a Llevant. També ha apostat pels ‘carrils bici educatius’, que connectin la ciutat amb instituts i universitat.

Sendra ha proposat més aparcaments per a motos, i ha demanat que s’aposti per la moto i la bici elèctrica en detriment dels patinets, que ’causen molts problemes’.

Pel que fa als autobusos urbans, Sendra ha reclamat que ‘ja que estem al segle XXI, es puguin pagar amb mòbil i targeta’. També ha demanat més aparcaments dissuasius amb bona connexió de bus amb el centre.

Seguint amb el bus, Sendra reclama que arribin a tots els polígons, inclús els que estan fora del terme municipal, perquè els treballadors puguin prescindir del cotxe. A les marquesines d’autobús, ha demanat plaques solars per alimentar els panells informatius i il·luminar-les.

Finalment, Sendra ha demanat que les mercaderies ferroviàries passin per l’interior, reservant a passatgers la línia de la costa. Sendra ha demanat que, passi el que passi el dia 28, ells seguiran fent propostes constructives i donaran suport a les bones propostes que facin altres grups.

ENQUESTES

Pel que fa a l’enquesta publicada avui pel diari Més, que dona de dos a tres regidors a Junts, Sendra no s’ha mostrat gaire preocupat, ja que -ha afirmat- 361 enquestats no és una mostra gaire representativa i té un marge d’error del 5%.

També ha volgut destacar el 30% d’indecisos i que ell -Jordi Sendra- surt com a candidat més ben valorat. Preguntat sobre el suport de Joan Miquel Nadal a la candidatura postconvergent de Mar Giné, Sendra creu que ha comès un error, però segueix pensant que ha estat un dels millors alcaldes de Tarragona.

Per acabar, Sendra ha ironitzat sobre la imatge de la façana de l’ajuntament, que té el rellotge sense busques.

 

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × one =

Notícia anterior

Jordi Torre: “Creiem que l’Espluga es mereix més i que la gent també”

Notícia següent

Jordi Hernández: “Quan el PSC governa s’ha de notar un canvi en la millora de la qualitat de vida de les persones”

Notícies relacionades