El Bocho Bar Bocateria de Tarragona ha fet història amb un reconeixement molt destacat: ha estat escollit com el segon millor entrepà de Catalunya en el prestigiós Campionat d’Espanya d’Entrepans 2025 (Best Sandwich Spain).
Ubicat al carrer August, 24, Bocho ha sabut guanyar-se el paladar i el cor del jurat i del públic amb la seva proposta “Legado y Raíces”. Aquest entrepà d’autor, elaborat amb galtes estofades, formatge Parmigiano Reggiano, ceba adobada amb vinagre de Chardonnay i una maionesa artesanal dins d’un cruixent pa de vidre, ha estat reconegut com el segon millor entrepà del territori català.
La competició, que ha comptat amb 130 participants de tot l’Estat, ha coronat guanyadors a nivell estatal, però també guanyadors per comunitats autònomes. Com a guanyador absolut l’establiment Can Gourmet Ibiza amb el seu entrepà “Mar y Tierra”. La plata estatal ha anat a parar a Tatapas Gastroteka amb “El Viajante”, i el bronze, a Quiero Una Pistola, amb un original “Bocadillo de Chipirones con Guiso de Morcilla y Calamar”.
Tot i no arribar al podi nacional, el premi aconseguit per Bocho reforça el seu posicionament com una referència gastronòmica a Catalunya, i aporta visibilitat a la rica escena culinària de Tarragona, una ciutat que, amb entrepans com aquest, demostra tenir molt a dir en el panorama gastronòmic estatal.
El local, a més d’oferir una proposta marcada per una extensa carta d’entrepans d’autor, també és conegut pels seus entrants com les croquetes o les empanades, i també per les seves postres, com el pastís de formatge casolà.
La propietària del Bocho, Sonia Rus, ha celebrat aquest reconeixement amb emoció i agraïment, destacant la feina feta amb passió i respecte pel producte de qualitat i la tradició. “Hem rebut aquest premi amb molta il·lusió”, ha expressat Rus.
Amb aquest èxit, Bocho confirma que el bon menjar, quan es fa amb autenticitat i estima pel territori, pot arribar molt lluny.