Sardanes de dia, show de nit; l’altra faceta de la cobla a Tarragona

La Principal de Tarragona torna als escenaris amb el duet Formiga and Cigale.

Aquest diumenge 23 de gener podeu gaudir de l’espectacle de fusió amb cobla “Formiga and Cigale feat. La Principal de Tarragona”. Una oportunitat única per experimentar de primera mà que el so de la cobla va més enllà de la música de sardana i que està en constant evolució.

Formiga and Cigale són conegudes pels seus espectacles únics: amb el violí, l’arpa i les seves veus, ens ofereixen versions avantguardistes de peces tradicionals, que també combinen amb composicions pròpies un tant extravagants. Per fer créixer el so i la intensitat de les seves històries, van integrar en el seu projecte La Principal de Tarragona, que s’encarrega de crear un ambient ple de dramatisme i intensitat. Tot plegat, una explosió de sons, llum, glamur i humor que delecta al públic de qualsevol edat.

L’espectacle en qüestió es va presentar el 2019 al Convent de les Arts d’Alcover (Festival Accents). També ressonà a Palamós al Festival Amb So de Cobla 2020 on l’organització el descrivia així: “Les irreverents Formiga and Cigale i la Principal de Tarragona ens van oferir una fàbula medieval amb grans dosis d’experimentació i humor”.

Aquesta vegada serà el Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí qui tindrà la sort d’acollir l’esdeveniment a les 19h de diumenge. El concert clourà la Fira agrícola de Sant Vicenç, aquest any dedicada al foc.

Es poden adquirir les entrades a través de l’Oficina de Turisme o la plataforma d’Entrapolis.