Tarragona desmenteix les falses acusacions de la CUP sobre el seu equip de govern

Exigeixen la ratificació pública del grup municipal de la CUP i el diari El Punt

0
683

Aquest migdia, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha convocat una roda de premsa extraordinària acompanyat del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín; i el segon tinent d’alcalde, Pau Pérez, per anunciar l’arxivament per part de la fiscalia judicial de Tarragona de la denúncia que el grup municipal de la CUP va interposar contra els dos tinents alcaldes per presumptes incompatibilitats dels seus càrrecs amb els quals ostentaven al Club Nàutic.

Martín explica que s’ha arxivat per la falta d’arguments que presentava la denúncia i la resolució «ferma» ha estat que en cap moment hi ha hagut indicis d’il·legalitat ni incompatibilitat. Així doncs, exigeixen i demanen públicament la ratificació pública per part del grup municipal de la CUP, que s’ha abstingut en assistir a la convocatòria, i del diari El Punt, així com de la seva directora, amb una pàgina sencera i la portada, igual que en la seva publicació.

Pérez afegeix que és necessari que «la CUP faci un canvi en la seva manera d’actuar i de fer política». «Era molt fàcil preguntar abans d’encetar un debat sense precedents».

El batlle s’ha ratificat en la seva plena confiança amb els dos tinents d’alcalde i emfatitza que «estàvem convençuts de què no hi hauria cap infracció i de que les coses s’hagin posat a lloc». Des de l’Ajuntament, es lamenta que es vulgui fer política amb la justícia, i que si «no es sap fer d’altra manera, que marxin, que ens deixin en pau». Ballesteros afegeix que «vetllem i treballem les 24 h del dia per aquesta ciutat, i la política no es fa d’aquesta manera, sinó treballant dia a dia».

 

 

FER UN COMENTARI