Pau Ricomà no veu amb bons ulls convertir l’aparcament Battestini en un dipòsit d’autobusos

Assegura que la gratuïtat del servei de busos portarà conseqüències col•laterals

0
278
Pau Ricomà durant la roda de premsa. Foto: Laura Vargas-Machuca

El Portaveu del Grup Municipal d’ERC, Pau Ricomà, ha definit la gratuïtat del servei d’autobusos com “una idea electoralista amb conseqüències col·laterals”. Esmenta que no serà gratis pel fet que Tarragona no pot prescindir de 5 milions d’euros cada any, import que es recapta en tiquets.

Per altra banda, la proposta de l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, de convertir l’aparcament de Battestini en un dipòsit d’autobusos és un altre de les idees que el cap de llista d’ERC no comparteix. Segons ell, un espai on els busos es reparen, netegen i es proveeixen causarà molèsties als veïns, ja sigui pel soroll o les emissions de CO2 que aquest dipòsit suposaria. Ricomà ha afirmat que: “l’alcalde està dibuixant una zona gris i està castigant als veïns”. Ha deixat clar que el seu partit s’oposarà radicalment a aquest projecte que suposa una barrera cap al Parc de la Ciutat, que està desaprofitat.

Pel partit republicà és primordial dotar d’una bona connexió les línies d’autobusos i donar rapidesa als trajectes d’un punt a l’altre de la ciutat.

Sobre les declaracions de l’Arquebisbe de Tarragona pel que fa als abusos

El candidat a l’alcaldia ha tatxat d’impresentables les últimes declaracions de l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol. Creu que un Arquebisbe ha d’estar al costat de la gent que pateix i no de la que agredeix.

FER UN COMENTARI