Pau Ricomà: “Els Jocs han estat la festa de comiat de Ballesteros”

ERC dóna la seva valoració dels Tarragona 2018 declarant que era "un desgavell anunciat"

Pau Ricomà acompanyat de la resta de consellers del grup municipal. Foto: EF

ERC ha volgut fer declaracions en una roda de premsa per fer una valoració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha afirmat que els Jocs Mediterranis “han fet mal a la marca i a la imatge de Tarragona”. Ricomà ha assegurat que “els Jocs han estat la festa de comiat de Ballesteros“. El líder dels republicans ha explicat que els Jocs “han estat un desgavell organitzatiu” i que, per això, els objectius inicials no s’han complert.

Des d’ERC s’ha destacat que “quan es plantegen objectius tan irreals, el fracàs està servit” i han advertit que la venda d’entrades “portarà conseqüències negatives”. Sobre aquest aspecte, ha posat sobre la taula diferents aspectes com que a les seus no es venien les entrades o que els tiquets de Ticketmaster es trencaven a l’entrada sense cap tipus de seguretat de codi de barres, el que podia provocar que es fessin fotocopies sense cap problema. “Ahir vam demanar que ens passin els ingressos de les entrades i de la venda de productes”, ha explicat Ricomà. A més, l’ERC demanarà un ple monogràfic sobre els Jocs per defensar la transparència.

Pau Ricomà a la roda de premsa també ha lamentat: “Ens dol que no se’ns fes cas i que no escoltéssim les nostres advertències sobre la mala gestió dels Jocs”. A més, el líder dels republicans ha destacat la normalització de la presència militar a Tarragona, per exemple, portant un portaavions com “el gran atractiu d’uns Jocs que haurien de defensar la pau”. Ricomà ha expressat com a una “incoherència” parlar de pau i concòrdia portant un portaavions militar.