L’EOI quedarà habilitada l’1O per al veïnat del Barri del Port que vulgui votar

Els veïns i les veïnes del Barri del Port de Tarragona podran votar a l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona, ubicada al carrer Smith, davant la plaça dels Infants

Segons informen des del Blog Barri del Port, els veïns i les veïnes del Barri del Port de Tarragona podran votar a l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona, ubicada al carrer Smith, davant la plaça dels Infants.
Davant la tensió i el moment polític i social delicat que s’està vivint degut als moviments que realitza el Govern espanyol per prohibir que el proper 1 d’octubre es pugui celebrar el referèndum, no tots els alcaldes o alcaldesses n’hi donen suport. A Tarragona, no es cediran espais municipals i per aquest motiu, la Generalitat posarà a disposició de la ciutadania els seus locals i dependències per poder votar. En un dels casos, l’EOI és escollida perquè el veïnat que vulgui exercir el seu dret a vot, “independentment de la validesa o no posterior, ho pugui fer lliurement”, expliquen des del Blog del Barri del Port. A més, des del blog també expliquen que “es desconeix encara quines seran les accions d’últim moment per impedir-ho per part del govern espanyol i si els veïns trobaran obstacles i/o impediments”.
Aquest mitjà s’ha posat en contacte amb la direcció del centre i expliquen que de moment, la Generalitat no s’ha posat en contacte amb ells. SEGUIRÀ AMPLIACIÓ.