L’Ajuntament de Tarragona suspèn tota la seva activitat institucional

L'Equip de Govern condemna la sentència del procés ‘perquè no posa a presó als líders socials i polítics del nostre país sinó també als nostres ideals’

0
299
Pla general del balcó de l'Ajuntament de Tarragona mentre uns operaris pengen la pancarta de suport als presos independentistes. Foto del 25 de juliol del 2019

El portaveu de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, condemna la sentència del Procés, que s’ha donat a conèixer aquest matí. “El dia és greu. Avui es confirma que no només es posa a la presó els líders socials i polítics del nostre país, sinó també els nostres ideals. Condemna absoluta a la sentència, perquè som un ajuntament compromès”.
Puig també ha fet una crida a la mobilització pacífica. “Som gent de pau i no deixarem que ens posin l’etiqueta de violents”. I ha afegit: “Que quedi clar que això no va de persones independentistes ni unionistes, va de democràcia. Abans que res som democràtics perquè la democràcia és la solució, no ho és ni els jutges, ni la policia, ni la presó”.

L’Ajuntament de Tarragona ha suspès tota la seva activitat institucional i, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà -de viatge fora del país- s’afegirà demà a les mostres de rebuig a la sentència.

FER UN COMENTARI