La primera acció del nou govern serà visitar les escoles de la ciutat

També es compromet a omplir de vida la ciutat, preservar els espais naturals i rehabilitar les zones de Tarragona més degradades

0
374
Imatge de la primera reunió del nou equip de govern. Foto: Cedida

El Saló dels tarragonins i tarragonines il·lustres de l’Ajuntament de Tarragona ha estat l’encarregat d’acollir la primera reunió del nou equip de govern. El regidor d’Urbanisme, Llicències, Espais Públics i Medi Ambient, Xavier Puig, que a partir d’aquest moment serà l’encarregat de realitzar la tasca de portaveu municipal del consistori, ha assenyalat que estan ordenant totes les àrees i funcions per tal d’organitzar la logística “d’un govern gran i potent. Amb relativament pocs membres i molta feina”.

Puig ha assenyalat que visitar les escoles de la ciutat serà la primera acció que duran a terme des del Govern per tal de conèixer les seves necessitats de primera mà. Sense deixar de banda la creació dels Consells de Districtes amb l’objectiu d’obrir l’Ajuntament a la ciutadania i que aquesta tingui el protagonisme. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, es compromet a “omplir de vida la ciutat, preservar els espais naturals i rehabilitar les zones de Tarragona més degradades”.

D’altra banda el portaveu ha afegit que “una de les problemàtiques que volem revertir és la falta de coordinació entre departaments. Per aquesta raó visitarem els treballadors i treballadores municipals perquè ells són els autèntics protagonistes del canvi”. El portaveu ha conclòs declarant que tenen una gran responsabilitat i saben que no poden fallar. “El que ens falta d’experiència ens sobra d’il·lusió”, esmenta.

FER UN COMENTARI