Junts per Tarragona, indignat davant la decisió de cedir el parquet del Palau d’Esports

Pla general del parc de l'Anella Mediterrània, amb el Palau d'Esports al fons. Foto del 2 de maig del 2019

Referent a les informacions aparegudes en premsa sobre la cessió del parquet del Palau d’Esports a Girona, el grup municipal de Junts per Tarragona a través del seu portaveu, Dídac Nadal, vol manifestar la seva indignació i incomprensió sobre aquesta decisió.

“La ciutat de Tarragona i la seva ciutadania reclama des de fa molts mesos que es trobi una solució per desencallar la situació de l’equipament esportiu i, de fet, al darrer ple es va assegurar que el desbloqueig era imminent, però lluny d’això ens trobem que de manera unilateral des del departament de Patrimoni de la Generalitat de Barcelona es decideix extreure el parquet del Pavelló per portar-lo a Girona, això ja és riure’s de nosaltres”, ha declarat el portaveu del grup municipal Dídac Nadal.

D’altra banda, el Conseller ha estat contundent afirmant que “si hagués sigut per Junts per Tarragona aquest material no hagués sortit mai de la nostra ciutat”. Nadal ha lamentat els danys que va patir Catalunya dies enrere per la borrasca, “lamentem profundament les destrosses que el Glòria va ocasionar a Girona però considerem que aquesta decisió suposa un nou menysteniment cap a la nostra ciutat”.

“El que urgeix és que la Generalitat cedeixi d’una vegada per totes el Palau d’Esports a l’Ajuntament de Tarragona. Un cop realitzada la cessió, és imprescindible disposar de la partida pressupostària necessària per tal de mantenir l’equipament i, sobretot, obrir-lo a la ciutadania i a totes les entitats esportives de la ciutat”, ha afegit Nadal.

El portaveu s’ha mostrat convençut que “tots i totes hem de lluitar perquè la conselleria d’Economia de la Generalitat transmeti el Palau a l’Ajuntament i actuï amb sintonia amb el govern municipal. La cessió del parquet no és la manera de desbloquejar l’ús de la instal·lació”.