Junts per Tarragona aposta pel canvi a l’alcaldia després d’acordar el compliment d’onze compromisos

Dídac Nadal ha condicionat la investidura a actuacions que van des de la millora de l’espai públic i la seguretat fins a l’ampliació de serveis socials i el suport al comerç de proximitat

0
702
Membres de la formació de Junts per Tarragona després de l'assemblea local. Foto: Laura V-M.

L’Assemblea Local celebrada aquest dijous al vespre ha acordat per unanimitat que Junts per Tarragona aposti pel canvi a l’alcaldia de cara al ple de constitució del nou ajuntament que tindrà lloc aquest dissabte. En el transcurs de l’Assemblea, el cap de llista de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha explicat que la seva formació ha condicionat la investidura de Pau Ricomà (ERC) “al compliment d’onze compromisos”.

 “Són actuacions que considerem absolutament necessàries per fer realitat el canvi que la ciutat necessita i, sobretot, per millorar el dia a dia de la ciutadania”, ha  destacat Nadal, que considera que “el canvi ha de ser real i només de cares i de sigles”.

Precisament per això, el cap de llista de Junts per Tarragona no s’ha pronunciat sobre la qüestió de la investidura fins a tenir el compromís ferm de la realització d’aquestes actuacions. “Posar en marxa un pla de xoc de millora de l’espai públic i modernitzar el contracte de la neteja” és un dels compromisos que ha explicat Nadal, així com “la creació de la Policia de Barri i l’increment de la dotació destinada als pressupostos participatius”.

La cohesió de la ciutat i la millora i conservació dels equipaments culturals i espais històrics són dos compromisos més que hem considerat prioritaris”, ha manifestat el cap de llista de Junts per Tarragona, que també ha explicat que una altra de les sol·licituds ha estat “convertir Tarragona en un referent en la lluita contra la violència masclista amb l’ampliació dels serveis especialitzats en aquesta matèria”.

“Uns altres dels compromisos acordats a petició de Junts per Tarragona ha estat el d’atorgar subvencions per rehabilitar i fer accessibles els habitatges”, ha afirmat Nadal, qui també ha sol·licitat “la dinamització i el suport al comerç de proximitat i l’execució del projecte Illa Corsini”.

“Hem reclamat l’increment de la inversió destinada a l’esport base i la redacció i execució del Pla de Millora, Adequació i Protecció de l’Anella Verda”, ha explicat el cap de llista de Junts per Tarragona.

Finalment demanem que Tarragona estigui alienada amb el context nacional que viu Catalunya”, ha afirmat Nadal que, en aquest sentit s’ha mostrat “decepcionat” davant la decisió de l’alcaldable d’ERC de “no plantejar-se penjar la pancarta demanat la llibertat dels presos polítics”. “A l’Ajuntament de Barcelona, sense anar més lluny, sí que hi és”, ha recordat Nadal.

FER UN COMENTARI