José Luis Martín presenta la Rambla del Mar i la renovació de la Rambla Vella

El candidat del Partit Popular afirma que “tots els partits diem que volem transformar la ciutat però som els únics que tenim un projete i expliquem com ho farem”

0
580

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha presentat aquest divendres el projecte de la Rambla del Mar i la renovació de la Rambla Vella. Martín ha afirmat que “tots partits diem que volem transformar la ciutat, però el Partit Popular som els únics que tenim un projecte i expliquem com ho farem”.

El cap de llista popular ha explicat que “aquest projecte que unirà la Part Baixa amb la Part Alta, des de la Plaça dels Carros a la Plaça de la Font és la millor manera per transformar la zona en els àmbits urbanístic i comercial. Així mateix, acabarem amb la degradació de la Rambla Vella que esdevindrà una veritable rambla”.

La Rambla del Mar començarà a la plaça dels Carros, que es renovarà completament amb la construcció d’un gran parc infantil, pujant cap a la Rambla Vella a través dels carrers Apodaca, Unió i Sant Francesc. En aquestes vies, guanyaran espai les persones, ampliant les voreres amb nou mobiliari urbà i arbrat, perdent protagonisme els vehicles amb un únic sentit de circulació. A més, a la Plaça General Prim s’hi ubicarà un parc infantil.

Pel que a la Rambla Vella, José Luis Martín ha assenyalat que “manté el seu aspecte de quan era via de pas de la N340, és vella però no és una rambla, per això la nostra proposta és fer voreres més amples, nou enllumenat i un carril de circulació per a vehicles i un carril de servei per serveis d’emergència i transport públic, per tal que recuperi la seva essència com a rambla”.

El cap de llista popular ha ressenyat que “aquesta actuació és un dels quatre pilars per transformar la ciutat, ja que unirà Part Baixa i Part Alta en menys de 15 minuts a través d’un agradable passeig”.

FER UN COMENTARI