José Luis Martín (PP) exigeix una disculpa pública a Rubén Viñuales (Cs) per “divulgar informació falsa sobre la meva persona”

En relació a la nota de premsa del GM de Ciutadans en relació al Portal de Transparència de l’Ajuntament de Tarragona i l’agenda del primer tinent d’alcalde, José Luis Martín, aquest ha volgut manifestar els següents punts:

– És obligació de tots els alts càrrecs d’aquest Ajuntament, inclosos consellers de govern i de l’oposició, publicar la seva activitat.

– El portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, menteix quan afirma que no hi ha cap registre de la meva activitat. Com a tinent d’alcalde de Transparència he predicat amb l’exemple i, com pot comprovar-se, des de l’1 de juliol del 2018 està publicada la meva agenda a la pàgina web de l’Ajuntament de Tarragona.

– Exigeixo una disculpa pública per divulgar informació falsa sobre la meva persona, així com una explicació sobre si han mentit per desconeixement de com funciona la web municipal o per mala fe.

– Aquesta nota de premsa demostra una desesperació pròpia d’aquells que no tenen projecte, alhora d’un oportunisme cínic, ja que l’han publicat quan han completat la introducció de dades de les seves agendes.