Inés Arrimadas visita les instal·lacions dels Jocs del Mediterrani

“Aquesta és una mostra que si hi ha col·laboració s'impulsen projectes bons per a Tarragona, per a Catalunya i per a tota Espanya”

“Amb esdeveniments com els Jocs del Mediterrani es demostra que si hi ha col·laboració s’impulsen projectes que són bons no només per a Tarragona, sinó per a Catalunya i per a tota Espanya”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després de visitar les instal·lacions dels Jocs del Mediterrani que s’inauguraran al juny i que considera “un dels esdeveniments més importants dels propers temps a nivell esportiu”.Arrimadas ha fet aquesta visita juntament amb el grup municipal de Cs a Tarragona i els diputats per Tarragona, Matías Alonso, Lorena Roldán, Francisco Domínguez, Carlos Sánchez i Maialén Fernández.

En declaracions als periodistes, la líder de Cs s’ha referit també a l’acte en el qual ha participat l’ex conseller de Cultura, Lluis Puig, en la delegació del govern de la Generalitat a Brussel·les: “Els recursos públics no es poden utilitzar perquè un fugit de la Justícia faci mítings polítics”, ha assegurat.

També ha criticat al president del Parlament, Roger Torrent, per viatjar a la seu de les Nacions Unides a Ginebra per actuar com “l’advocat de Puigdemont”. “No ha entès el que significa ser president del Parlament”, ha sentenciat, després de recordar que Torrent va enviar “una carta al jutge Pablo Llarena per dir-li qui ha d’entrar o sortir de la presó”.

D’altra banda, des de Ciutadans s’han demanat explicacions al Congrés dels Diputats sobre diverses informacions que apunten que va poder haver-hi malversació de recursos públics per a la celebració del referèndum il·legal de l’1-O i que “contradiuen” les declaracions del ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, que ho va negar de forma “taxativa” en una entrevista en un mitjà de comunicació. “Esperem que les declaracions de Montoro negant l’ús de recursos públics per l’1-O no s’estiguin fent per tapar errors de gestió”, ha manifestat, encara que ha insistit que “qui decidirà si hi ha hagut o no malversació seran els jutges”.