El PP vol convertir la Platja del Miracle en la platja urbana de Tarragona

El candidat del Partit Popular anuncia que impulsarà un Pla Integral de Millora de les Platges “per millorar l’experiència dels usuaris i allargar el temps d’estada”

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha presentat aquest dimecres el Pla Integral de Millora de les Platges de Tarragona que implantaran els populars en el proper mandat. Martín ha explicat que “una de les joies de Tarragona són les nostres platges i cales, espais que volem potenciar”. El cap de llista popular ha recordat que “el Patronat Municipal de Turisme va fer un estudi de platges i durant el proper mandat implementarem les línies d’actuació recomanades”.

En aquest sentit, José Luis Martín ha ressenyat que “l’estudi de platges marca com aspectes més valorats la qualitat de l’aigua, la sorra, el servei de socorristes i la tranquil·litat, valors que ens diferencien d’altres municipis”. Pel que fa als aspectes millorables, el candidat popular ha comentat que “hem de millorar l’experiència d’estada a les nostres platges, augmentant el temps que s’hi estan els usuaris i la despesa que realitzen en elles”.

Per tal d’aconseguir l’excel·lència, el Pla Integral de Millora de les Platges de Tarragona preveu:

– Mantenir qualitat de les nostres potencialitats

– Oferir infraestructures i serveis com banys públics, dutxes adaptades, millores en accessibilitat o guinguetes.

– Apostar per les platges com espais de gaudi familiar, sent escenari de concerts o cinema a l’aire lliure.

Amb aquestes accions, aconseguirem millorar l’experiència a les nostres platges, tant pel resident com pel visitant, alhora que augmentarem l’impacte econòmic de les platges, xifrat en dos milions d’euros el 2018.

En referencia a la Platja del Miracle, José Luis Martín ha afirmat que “ha de ser la platja urbana de Tarragona, gràcies a la pasarel·la de la Baixada del Toro que ens dona grans possibilitats”. El cap de llista popular ha assenyalat que “la tenim als nostres peus mirant des del Balcó del Mediterrani i hem d’aconseguir transformar la que, potser, és la platja menys atractiva de la ciutat”. Martín ha finalitzat assegurant que “hem de de dotar la Platja del Miracle de serveis i recuperar la plataforma, un espai privilegiat que qualsevol ciutat hauria sapigut aprofitar”.