El PP presenta la seva proposta sobre els aparcaments a Tarragona

La seva prioritat és que tots els pàrquings municipals s'integrin a la tarifa de 5,50 euros al dia

247
El candidat del PP a Tarragona, José Luis Martín, i el número 3 de la llista, Josep Acero. Foto: Julio Collado

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha presentat aquest dimecres la seva proposta en matèria d’aparcaments a la ciutat. En un acte on ha estat acompanyat pel número 3 de la llista del PP i actual president de l’AMT, Josep Acero, ha destacat que una de les prioritats del seu partit sempre ha estat facilitar l’aparcament a Tarragona i, en aquest sentit, ha recordat que han estat els únics en abaixar el preu dels aparcaments un 60% fins als 5,50 euros al dia.

Martín ha criticat que ara “els partits que van votar en contra han començat una subhasta a veure qui abaixa més els preus” i ha explicat que “nosaltres estudiarem si es pot reduir més, però la nostra aposta per als pròxims anys és integrar dins l’AMT totes les tarifes a la de 5,50 euros al dia”. En aquest sentit, ha dit que insistiran a l’autoritat portuària perquè així sigui a l’aparcament del Serrallo o amb les 600 places que té Espimsa. Segons el candidat del PP a l’alcaldia, això faria que es fomentés el comerç i la circulació a Tarragona.

A més, la intenció del PP és arribar a un acord en els pròxims dos anys amb els propietaris dels aparcaments de la plaça de la Font i a Rambla Nova perquè una part de les seves places també entri en la tarifa de 5,50. El número 3 de la llista i actual president de l’AMT, Josep Acero, ha explicat que actualment hi ha 2.500 places d’aparcament públic i es pretén incrementar fins a les 3.500 per així passar del 39% a un 50%. D’altra banda, també volen incrementar el nombre de places en els aparcaments dissuasius i han destacat que “al setembre entraran 500 places més al cementiri, el que suposarà que hi hagi 2000 places en ple funcionament que només costin un euro al dia”.

FER UN COMENTARI