El PP de Tarragona critica l’equip de govern per anunciar ampliació del contracte de jardineria per l’Anella com una novetat

El portaveu del partit, José Luis Martín, assegura que ja estava prevista al concurs adjudicat l’estiu passat

Imatge d'arxiu de José Luis Martín en roda de premsa. Foto CEDIDA

El Partit Poppular de Tarragona ha criticat en un comunicat les declaracions del regidor d’Espais Públics, Xavier Puig, en les que ha anunciat que l’actual equip de govern ha acordat amb l’empresa de manteniment dels parcs de la ciutat una ampliació del contracte que preveu els espais verds de l’Anella Mediterrània. El portaveu del PP de Tarragona y exregidor d’Espais Públics, José Luis Martín, ha manifestat que “s’està anunciant com a ‘novetat’ una ampliació del contracte que ja estava prevista, en la que ja s’hi estava treballant i estava inclosa al concurs de jardineria que es va adjudicar l’estiu passat. És una herència de la bona gestió de les àrees governades pel Partit Popular al passat mandat”.

El conseller Martín es refereix a les modificacions previstes al plec on s’especificava la possibilitat d’ampliació del contracte “Per incorporació o supressió de nous espais i/o superfícies per a la conservació o manteniment. Com per exemple, la incorporació de les zones verdes de l’Anella Mediterrània, les zones verdes del pla parcial de la Budellera o qualsevol altre espai verd que requereixi manteniment i conservació”.

El portaveu popular denuncia que “l’equip de govern format per ERC i En Comú Podem no és transparent ni rigorós. Haurien de respectar als ciutadans en les seves explicacions. Lamentem la seva falta de transparència, fins i tot cap al seus votants, als qui pretenen acontentar i distreure amb llaços i pancartes. Recentment asseguraven que no podien aturar el PP10 i el projecte Ten Brinke, una de les seves promeses de la seva campanya electoral, quan coneixien perfectament l’estat del pla des de fa mesos l’estat. Tampoc han explicat perquè van enganyar en aquesta qüestió als seus votants”.