El PP avisa que retiraran els llaços de la muralla “tantes vegades com faci falta”

El portaveu popular i tinent d'alcalde recorda que l'Ajuntament "té el compromís amb la Unesco de mantenir i protegir els béns declarats Patrimoni de la Humanitat"

La reacció del grup municipal del Partit Popular a Tarragona no s’ha fet esperar i ja ha emès un comunicat en relació a l’aparició, altre cop, de llaços grocs a la muralla romana de Tarragona. El portaveu del PP i primer tinent d’alcalde de la ciutat, José Luis Martín, ha llançat novament dures crítiques i ha advertit que retiraran “les bosses grogues” de la muralla “tantes vegades com faci falta”. “Condemnem de nou la col·locació de plàstics grocs, que retirarem de manera immediata”, ha etzibat. A través del comunicat, Martín ha dit que “aquestes accions són inacceptables” i que “demostren un flagrant antitarragonisme, atacant el patrimoni tarragoní i la imatge que projectem a aquells que ens visiten”. A partir d’aquí, ha tornat a manifestar que perseguiran els “vàndals” que ho hagin fet i que retiraran “les bosses, tantes vegades com faci falta”.

José Luis Martín ha reiterat que és “lamentable” que “algun brètols embrutin monuments Patrimoni Mundial de la Humanitat per mostrar missatges polítics”. En aquest sentit, ha recordat que “l’Ajuntament té el compromís amb la Unesco de mantenir i protegir els béns declarats Patrimoni Mundial, una institució que no recull els objectius polítics en els seus valors a transmetre”.