El líder del PP, Pablo Casado, visita Tarragona

Casado ha afirmat que la bona feina del PP a Tarragona queda demostrada perquè no hi ha llaços grocs pels carrers

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha visitat aquesta tarda la ciutat de Tarragona, acompanyat del president del Partit Popular català, Alejandro Fernández, i del Primer Tinent d’alcalde, José Luis Martín.

Durant la tarda, Casado ha visitat l’Amfiteatre, on ha fet declaracions als mitjans. Casado ha explicat que han començat la precampanya abans que ningú, i que han començat tota una sèrie de visites a les províncies d’Espanya, per tal d’apropar la proposta del Partit Popular a la població, i per presentar a tots els candidats.

“El que necessita Tarragona és el Partit Popular, perquè per exemple, no s’utilitza l’espai públic per fer propaganda independentista, ni tampoc hi ha llaços gros. És una ofensa a la llibertat d’expressió”, ha afirmat. “El Partit Popular a Tarragona aporta eficàcia per crear llocs de treball, una bona gestió turística i esportiva”, ha conclòs.

Després de la seva visita a l’Amfiteatre de Tarragona, s’ha dirigit a l’Ajuntament, on la rebut l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, i on ha signat el llibre d’honor.