Dídac Nadal: “Tarragona no té alcalde”

El portaveu del PDeCAT fa balanç dels tres anys de mandat municipal caracteritzats pels flagrants incompliments de l’equip de govern

Després de fer un repàs dels últims tres anys del govern municipal, el portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT), Dídac Nadal, ha arribat a la conclusió que “Tarragona no té alcalde”. Nadal, que ha fet balanç coincidint amb el tercer aniversari de la constitució de l’Ajuntament de Tarragona, el 13 de juny de 2015, ha lamentat “el flagrant incompliment del programa electoral del senyor Ballesteros, l’absoluta desídia davant el manteniment i la millora de l’espai públic i la incapacitat i manca de voluntat política per fer realitat els acords votats en les sessions plenàries”.

“El desplegament de la policia de barri, el Museu de la Química al Banc d’Espanya, les càmeres de videovigilància a Llevant, els dos centres cívics al centre de la ciutat, el Pla Municipal d’Accessibilitat, el centre cultural a la Tabacalera, el centre de producció d’arts escèniques al Camp de Mart… Tots aquests i molts altres projectes s’inclouen al programa electoral del senyor Ballesteros de l’any 2015, no n’hem vist cap”, ha assenyalat el portaveu del PDeCAT.

“Ni tan sols han estat capaços de complir els acords als quals el mateix PSC ha votat favorablement en els plenaris municipals”, ha denunciat Nadal, que ha explicat que des de l’inici del mandat fins a l’actualitat el plenari tarragoní ha aprovat un total de 361 mocions “de les quals només s’han fet efectives vuit”.

El portaveu del PDeCAT també ha lamentat “l’absoluta desídia” de l’equip de govern (PSC-PP) davant el manteniment i millora de l’espai públic. “Des de Sant Salvador fins al Serrallo i des de Bonavista fins a Ferran, hi ha hagut una immensa manca de cura dels carrers i places, de l’espai públic de la ciutadania, de l’espai de convivència i de participació”, ha manifestat Nadal.

El portaveu del PDeCAT ha assenyalat que des del seu Grup Municipal seguiran treballant i reunint-se amb tots els col·lectius de la ciutat perquè estan convençuts que “una Tarragona millor és possible”. Entre altres prioritats, Nadal ha destacat la millora urgent de l’espai públic i el desencallament dels grans projectes bloquejats pel govern de Ballesteros per tal d’obrir els immobles actualment abandonats a la ciutadania. “Altres dels nostres grans objectius són recuperar la capitalitat, que Tarragona s’obri d’una vegada per totes al mar i la cohesió física i social de la ciutat”, ha destacat el portaveu del PDeCAT.