Ciutadans (Cs) presenta el seu model de ciutat per a Tarragona

En un acte al Teatre de Tarragona, Rubén Viñales afirma que “l’únic partit que pot retornar a les tarragonines i els tarragonins l’orgull per la seva ciutat és Ciutadans”

“Cal renovar el contracte social entre la ciutadania i l’Alcalde de Tarragona”. Així s’ha expressat el portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, durant la presentació del model de ciutat de Cs per a Tarragona al Teatre principal de la ciutat, on ha assegurat que “la falta de projecte i lideratge de Ballesteros porta a Tarragona a la deriva i desconnecta el centre de la ciutat dels barris”.

Acompanyat pel ex diputat de Cs, Jordi Cañas, Viñuales ha defensat que “Ciutadans és l’única alternativa regeneradora, democràtica i de proximitat per a Tarragona”, per això ha presentat les propostes concretes de la formació taronja per a la ciutat com ara “un reglament de participació ciutadana amb uns pressupostos participatius on cada districte pugui escollir les seves inversions; la recuperació de la figura del regidor de barri, la publicació de l’agenda de l’Alcalde i els Regidors o una audiència pública al tercer any de mandat per avaluar el grau de compliment del programa de govern”.

Rubén Viñuales ha tornat a presentar “el pla de xoc de Barris de Ciutadans” per tal de “millor la seguretat als barris, combatre l’incivisme i connectar d’una vegada per totes els barris amb el centre” perquè “tots els tarragonins tenim els mateixos drets independentment de la zona de la ciutat on vivim”. Tanmateix, ha apuntat que “el pla de xoc de barris és possible destinant 2M€ anuals sense necessitat d’augmentar la pressió fiscal”. “Només cal una gestió eficient dels recursos actuals com per ejemple una gestió única de les empreses públiques municipals”, ha explicat.

El portaveu municipal de Cs a Tarragona ha parlat també de la necessitat de “potenciar i promocionar un turisme familiar, cultural, esportiu i de convencions; de modernitzar l’Administració i la ciutat per fer-la més àgil per tal de facilitar la vida al ciutadà; de fer de Tarragona una ciutat moderna amb projectes de mobilitat sostenibles i saludables que connectin els barris i potenciïn altres formes de transport com les bicicletes” o de fer de Tarragona “una ciutat on el més important siguin les persones i es treballi per garantir els seus drets, els serveis socials, l’accessibilitat, la no discriminació o els ajuts a les famílies que ho necessiten”.

Per tot això, Rubén Viñuales ha assegurat que “l’únic partit amb projecte, equip, ganes i la il·lusió necessària per retornar als tarragonins i les tarragonines l’orgull per la seva ciutat és Ciutadans”.