Berni Alvarez i Cristina Berrio, candidats independents del PSC a les municipals a Tarragona

La llista vol ser el reflex d'una Tarragona plural, que treballa per tots els ciutadans i estima la ciutat

Sandra Ramos, Berni Alvarez i Cristina Berrio a l'anella olímpica. Foto: Laura V-M.

L’Anella Mediterrània de Tarragona ha estat l’espai escollit per la presentació dels candidats independents de la candidatura municipal del PSC a Tarragona. El primer secretari del partit socialista, Santi Castellà, ha presentat el que serà el número cinc de la llista, Berni Alvarez, actual entrenador del Club Bàsquet Tarragona, i el número vuit, la presidenta de l’Associació de veïns de Tarragona, Cristina Berrio. El portaveu ha assenyalat “la importància d’incorporar persones amb una llarga trajectòria a la ciutat, valorades i escollides pels seus conciutadans”. La continuació de la Sandra Ramos dins del partit, persona implicada a la via associativa de la ciutat i en el teixit cultural, “representa la continuació i renovació del municipalisme socialista tarragoní”, ha dit Castellà. També ha aprofitat per deixar constància de la “fortalesa de la llista creada”, formada “per gent que estima la ciutat”.

Cristina Berrio ha dit que s’ha sumat al projecte de ciutat perquè té el compromís de treballar pels barris i per la ciutat. Els cinc punts amb els quals s’ha compromès són: treballar per la seguretat, pels districtes amb un conseller a cadascun, treballar pels locals socials, per les subvencions i per la cohesió de la ciutat amb els barris.

El número cinc de la llista, Berni Alvarez, ha dit que sent “molta il·lusió i ganes per millorar la ciutat a nivell esportiu i social”, i ha assenyalat que el seu objectiu és fer de Tarragona un referent a nivell de turisme esportiu, fet que li suposa un repte personal.

Sandra Ramos s’ha mostrat contenta, amb una llista “que representa una Tarragona plural, que treballa per tots els ciutadans i amb vocació de servei públic”.