Polèmica per un vídeo de TikTok gravat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

La direcció del centre hospitalari ha obert una investigació

Un vídeo de TikTok gravat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona s’ha fet viral a les xarxes socials i ha generat molta polèmica. A les imatges, apareixen quatre treballadores vestides amb l’uniforme, una d’elles estirada al llit d’una de les habitacions, mentre ballen al ritme de la cançó que es va fer viral per acompanyar els “negres ballant en un funeral”. “Les infermeres de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on estan ingressats uns coneguts, burlant-se dels morts”, diu a Twitter el perfil @doctor_papaya.

Segons avança el Diari de Tarragona, des del centre hospitalari confirmen que les imatges estan gravades al recinte i que ja s’ha pogut identificar a les quatre treballadores que apareixen al vídeo. Després que les imatges s’hagin fet virals, la direcció i la gerència de l’hospital han decidit obrir una investigació, ja que consideren inapropiat fer un vídeo així amb l’uniforme i dins el recinte hospitalari.

En funció dels resultats de la investigació, des de la direcció de l’Hospital es prendran les mesures oportunes. A través de la intranet, ja s’ha comunicat a tots els treballadors de l’hospital que s’ha obert la investigació sobre el vídeo, que no hauria sentat bé a alguns dels altres professionals. A més d’aquest vídeo que s’ha acabat fent viral, hi haurà més d’una desena protagonitzats per les mateixes treballadores del Joan XXIII en què apareixen cantant i ballant al recinte hospitalari.