Aquesta setmana s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Pizzes, i Matteo Grippo, xef del restaurant Aboccaperta de Tarragona, ha aconseguit una nova victòria, consolidant-se com un dels referents en l’art de la pizza a Catalunya. El seu talent ha estat reconegut per segon any consecutiu en aquest prestigiós certamen, on ha guanyat el premi a la Millor Pizza Gourmet de Catalunya.
A través de les seves xarxes socials, Grippo ha compartit la seva alegria i orgull per aquest èxit: “Ho hem tornat a aconseguir. Ha sigut un honor estar al Campionat d’Espanya de Pizzes. Hem passat molts nervis, però Tarragona s’emporta un altre reconeixement a casa. Us esperem a la Plaça del rei i al Carrer Smith de Tarragona”. A més, ha destacat la seva aposta per la innovació i la formació constant, que són els pilars de la seva feina diària i del seu reconeixement en el món de la gastronomia.
View this post on Instagram
Amb aquest premi, Matteo Grippo segueix sumant fites importants en la seva carrera. Ja el 2024, va ser guardonat amb el premi a la Millor Pizza de tota Espanya, un èxit que va consolidar la seva reputació a nivell nacional.
Aquesta nova victòria no només destaca la seva capacitat per crear pizzes innovadores i de qualitat, sinó també el seu compromís amb la ciutat de Tarragona, on segueix oferint les seves creacions als seus dos locals a la Plaça del Rei i al Carrer Smith.