Dimecres, 22 de gener de 2025
És notícia

Obre a Tarragona un nou restaurant, el primer establiment de la cadena a Catalunya

Avatar photo
A Lleida també està prevista una obertura al primer semestre de 2025
ditaly

A partir del 2025, Catalunya es prepararà per rebre un nou concepte gastronòmic que reivindica la cuina italiana autèntica i moderna. Un nou restaurant de la cadena DItaly, especialitzat en plats italians elaborats al forn, obrirà les portes de cinc locals a la regió durant els propers dos anys. Aquestes obertures són part d’un ambiciós pla d’expansió que preveu 20 nous establiments en els pròxims vuit anys.

Segons ha confirmat l’Associació Espanyola de Franquícies, Tarragona i Lleida serien les dues primeres ciutats on s’instal·laria aquesta nova proposta al primer semestre de 2025. A la capital del Tarragonès, es pretén no només ser una nova oferta gastronòmica per a la ciutat, sinó també un element important en la creació de llocs de treball i en l’impuls econòmic del sector de l’hostaleria local.

L’objectiu és crear espais moderns i acollidors, on els clients podran gaudir de plats tradicionals italians amb un toc contemporani, com les famoses pizzes napolitanes, les focaccias i plats al forn com els cannelloni o la parmigiana.

ditaly provolone

El projecte arriba gràcies a l’aliança de la marca, vinculada al Grup La Mafia se sienta a la mesa, amb el grup inversor Bapimark, liderat per Ramón Badia Bademunt, amb seu a Lleida. Aquesta col·laboració busca consolidar una marca jove i innovadora dins del panorama de la gastronomia italiana a Catalunya, amb un enfocament clar en la qualitat dels productes.

Els plats d’aquest restaurant es basaran en ingredients autèntics i d’alta qualitat, com el Tomàquet D.O. San Marzano, el formatge mozzarella Fior di Latte o la Mortadella di Bologna I.G.P. “Volem oferir una cuina autèntica, amb plats elaborats al forn que transportin als nostres clients directament a Itàlia”, asseguren des de la marca. Cada plat busca evocar una experiència sensorial única, on la frescor i la qualitat dels productes són les protagonistes.

Es pretén transcendir el concepte tradicional de restaurant, oferint no només un lloc per menjar, sinó una autèntica experiència gastronòmica. “Cada plat és una història, una experiència sensorial que porta els nostres clients directament a Itàlia”, asseguren des de la marca.

ditaly pizza

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VÍDEO | Nou tiroteig amb batalla campal al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs

Notícia següent

Roben més de la meitat dels dispositius per evitar accidents de trànsit instal·lats fa dues setmanes

Notícies relacionades