Tarragona està a punt d’incorporar una nova experiència gastronòmica amb l’obertura d’un nou restaurant que s’ubicarà al Polígon Francolí.
Especialitzat en Hot Pot, un estil de cuina tradicional xinesa que promet sorprendre per la qualitat dels seus productes, el nou restaurant de la cadena Red Dragon Hot Pot ha escollit l’entrada del Polígon Tarragoní per acollir aquesta nova proposta, en el que serà el seu primer establiment en tota la comunitat autònoma.
El nou local ja es troba en l’última fase dels treballs d’adequació per poder obrir de forma prou imminent, tot i que encara no es coneix una data exacta. El que sí que ja és visible, és tant la façana com els rètols, que ja es troben instal·lats. Per tant, podem afirmar que el local escollit és de grans dimensions, i disposa d’aparcament equipat amb punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

El Hot Pot és una experiència gastronòmica interactiva centrada en una olla de caldo calent situada al centre de la taula, on els comensals poden cuinar al seu gust una varietat d’ingredients com carns, marisc, verdures, bolets i fideus. El caldo, que pot variar en nivells de picant o gustos, es converteix en el punt de trobada per gaudir d’un àpat en companyia. Aquesta tradició, molt popular a tota Àsia, està començant a guanyar seguidors a Europa, i Tarragona, que ja comptava amb algun local d’aquestes característiques, es reafirma, amb aquesta nova obertura, en aquesta tendència.

Aquest concepte, la cadena Red Dragon Hot Pot, el porta al seu terreny, amb la seva fórmula gastronòmica distintiva, utilitzant una barreja única d’espècies com el pebre de Sichuan, i des de la marca asseguren que tots els seus ingredients són importats directament de la Xina per garantir l’autenticitat dels sabors. A més, destaquen que tots els seus aliments són preparats cada matí a la seva cuina central, assegurant productes frescos i de qualitat.