Com ja vam avançar a principis de mes, un nou local gastronòmic aterraria a la ciutat de Tarragona per ampliar l’oferta de restauració a la ciutat. Tot i així, encara no es coneixien els detalls exactes de la ubicació seleccionada o les característiques que tindria el local.
Ara, es pot confirmar que la cadena de restaurants Ditaly, ha triat el Centre d’Oci de Les Gavarres, a Tarragona, per a obrir el seu primer establiment a Catalunya. El nou restaurant comptarà amb més de 200 metres quadrats i una terrassa exterior.
“Amb 15 milions de visitants a l’any i amb una afluència d’uns 567.000 espectadors a les sales de cinema, el Centre d’Oci de Les Gavarres suposa un entorn comercial amb molt d’atractiu i potencial per a moltes marques. I aquest nou acord per a l’obertura d’un nou Ditaly ve a reafirmar-lo i consolidar-lo”, afirma Josep Mª López Carballo, CEO d’AdS Retail Real Estate, empresa encarregada del lloguer del local.
El projecte arriba gràcies a l’aliança de la marca, vinculada al Grup La Mafia se sienta a la mesa, amb el grup inversor Bapimark. Aquesta col·laboració busca consolidar una marca jove i innovadora dins del panorama de la gastronomia italiana a Catalunya, amb un enfocament clar en la qualitat dels productes.
En aquesta línia, el nou restaurant de la cadena DItaly, estarà especialitzat en plats italians elaborats al forn. Es basaran en ingredients autèntics i d’alta qualitat, com el Tomàquet D.O. San Marzano, el formatge mozzarella Fior di Latte o la Mortadella di Bologna I.G.P. “Volem oferir una cuina autèntica, amb plats elaborats al forn que transportin als nostres clients directament a Itàlia”, asseguren des de la marca. Cada plat busca evocar una experiència sensorial única, on la frescor i la qualitat dels productes són les protagonistes. A la vegada, l’objectiu és crear espais moderns i acollidors, on els clients puguin gaudir dels plats tradicionals italians amb un toc contemporani, com les famoses pizzes napolitanes, les focaccias i plats al forn com els cannelloni o la parmigiana.
També, es pretén no només ser una nova oferta gastronòmica per a la ciutat, sinó també un element important en la creació de llocs de treball i en l’impuls econòmic del sector de l’hostaleria local.