Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

Nou operatiu per combatre els problemes de convivència al barri de la Granja

Avatar photo

Ahir, Manel Castaño, conseller de Seguretat Ciutadana es va reunir amb la junta de l’associació veïns del barri de la Granja. En aquesta reunió també hi van assistir representants dels Cos de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de la ciutat.

L’objectiu de la trobada era analitzar la situació actual i treballar conjuntament per millorar la convivència al barri. Des de fa uns mesos, diversos joves es troben a les places del barri i hi fan botellons, aquest fet provoca soroll i molèsties als veïns.

També s’han produït algunes destrosses al mobiliari urbà. Aquests fets han provocat que creixi la sensació d’inseguretat.  Per combatre la situació es va acordar la creació d’un operatiu especial durant unes setmanes.

Es tracta d’un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana i el Cos de Mossos d’Esquadra que tindrà com a objectiu dissuadir els comportaments incívics que s’estan produint. A més els cossos policials, tindran la complicitat dels veïns del barri per tal de detectar els principals punts on es concentra aquesta problemàtica.

Es preveu que aquest dispositiu especial s’allargui el temps que sigui necessari per millorar la situació de convivència.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Dilluns comencen les activitats dirigides del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona

Notícia següent

Sindicats d’educació convoquen vaga a l’ensenyament públic el 9 i el 15 d’octubre

Notícies relacionades