Mor la conductora del terrible accident d’ahir al carrer Apodaca

L’accident en què s’han vist implicats dos vehicles al carrer Apodaca de Tarragona aquest passat dimarts a la tarda ha acabat amb una mort.

Un Ford Kuga blanc que baixava des del carrer Unió en direcció a la plaça dels Carros ha envaït el carril de pujada i ha xocat contra un vehicle, un Honda Civic, que pujava en sentit contrari.

Els fets s’han produït al voltant de les 14 hores a l’altura de la cruïlla del carrer Apodaca amb el carrer d’Orosi. A conseqüència del xoc, l’Honda Civic fins i tot ha desplaçat diversos contenidors que tenia a la part posterior i el Ford Kuga s’ha encastat als baixos desocupats d’un edifici.

A causa del xoc ha resultat ferida la conductora del Cívic, que ha estat atesa pels Serveis d’Emergència. Tot i que inicialment el pronòstic que s’havia donat era que el seu estat era de menys greu, al poc d’arribar a l’hospital de Santa Tecla, on ha estat traslladada, ha mort a conseqüència de les ferides.

Per la seva banda, el conductor que ha envaït el carril contrari, que només ha patit ferides lleus, s’ha negat a realitzar la prova d’alcoholèmia en el lloc dels fets, com li han demanat agents de la Guàrdia Urbana. Finalment ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII, on l’anàlisi de sang ha donat negatiu. Segons que han indicat fonts de la Guàrdia Urbana, el conductor del Ford Kuga tenia el carnet de conduir caducat.