Més d’un centenar d’usuaris connecten en directe amb la candidata del PNC a Tarragona a través de Twitch

Àurea Rodríguez ha estat la primera política a Catalunya que utilitza aquesta plataforma per comunicar-se amb la ciutadania

Àurea Rodríguez, la candidata del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) a la demarcació de Tarragona, va iniciar el compte enrere per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 30 de maig el passat divendres 15 de gener.

Ho va fer amb una trobada amb joves del territori en directe a través de la plataforma Twitch, mentre jugava al Minecraft, un joc de construcció. D’aquesta manera, s’ha convertit en la primera política de Catalunya en utilitzar aquesta plataforma per comunicar-se amb la ciutadania. A la trobada, s’han connectat en directe més d’un centenar d’usuaris i, actualment, suma 612 visualitzacions, ja que es pot recuperar al perfil de Twitch de la candidata.

“Soc una mama de dos nens de Torredembarra que són uns cracks en Minecraft i sempre em diuen que soc una N00b”. Rodríguez va començar així la partida, en què va recordar en diverses ocasions que era la primera vegada que utilitzava el Twitch i el Minecraft, però amb l’ajut dels internautes va fer les primeres passes “per construir el futur de Tarragona i la nova Catalunya junts”, va dir.

També va recordar que és la primera vegada que participa activament en política. Es va decidir, segons va explicar, perquè “em preocupa Tarragona i les Terres de l’Ebre, sento frustració per com s’estan fent les coses i he decidit vehicular-ho amb un partit que vol construir, que s’estima Catalunya i que vol que torni a brillar.”

La idea d’Àurea Rodríguez quan va reptar els joves a participar-hi compartint amb ella una partida era conèixer de primera mà les inquietuds i preocupacions del jovent del territori. Per això, va llegir atentament els comentaris dels usuaris, ja que “això va de vosaltres, no de mi, per això he vingut al Twitch”. Durant la connexió es va parlar de formació, universitat, emancipació, inserció laboral, tecnologia i connectivitat i mobilitat, entre altres qüestions.

“Necessito construir un equip amb tots vosaltres. Necessitem a tothom per construir aquest país i perquè al talent i al motor econòmic del sud de Catalunya se li doni el valor i la importància que té. La gent i les empreses de Tarragona i les Terres de l’Ebre han de poder quedar-se al territori i plantejar el seu futur aquí”, va dir.

“Hem fet aquest acte per arribar als joves a través d’un canal on ells són i també perquè crec en la tecnologia com una nova eina per connectar, evolucionar, reinventar-se… i justament aquest partit va d’això, de reinventar-se, a tots els nivells. En aquest cas, ha estat per relacionar-nos intergeneracionalment entre uns i altres, i si cal que aprenguem a fer anar el Minecraft o el Twitch, doncs ho fem”, va concloure Rodríguez anunciant que hi haurà més trobades com aquesta properament.