Més de 2.500 visitants a les exposicions del Moll de Costa del Port Tarragona

En gairebé un mes l’exposició ‘Indestructibles’ al Tinglado 1 ha rebut 1.237 persones En poc més d’un mes l’exposició de fotoperiodisme de la 23a edició del premi Mañé i Flaquer ha rebut 1.328 persones

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Més de 2.500 persones han visitat les dues exposicions que han estat obertes al públic, als Tinglados 1 i 2 del Moll de Costa durant aquest darrer mes d’agost. Per una banda, l’exposició itinerant ‘Indestructibles – Una mirada a la generació del futur a l’Àfrica’, ha rebut des del 30 de juliol i fins al 29 d’agost un total de 1.237 persones.

Indestructibles és una exposició ideada pels coneguts periodistes i fotògrafs internacionals, Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez. Un total de 44 imatges de gran format han estat el fil conductor per apropar les històries de les persones protagonistes al públic assistent, públic que en acabar de gaudir del recorregut van manifestar l’impacte i les sensacions viscudes mitjançant les imatges exposades. Opinions, crítiques i agraïments constaten el gran potencial comunicatiu d’aquesta exposició i el gran valor que tenen els Tinglados per poder acollir aquest tipus de mostres artístiques.

Per altra banda, 1.328 persones han visitat el Tinglado 2, des del 23 de juliol fins al 5 de setembre, on es presentava l’exposició de fotoperiodisme de la 23a edició del premi Mañé i Flaquer. Un recull de 48 fotografies de 13 professionals presentades, durant l’any 2020, a la categoria de fotoperiodisme del Premi periodístic Mañé i Flaquer organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. En aquest cas 13 imatges, algunes d’elles publicades a mitjans internacionals, han permet congelar records i imatges que perduraran en el temps. Fets viscuts que, amb les fotografies, han evocat emocions i sensacions viscudes en els darrers temps viscuts. L’organització del Port de Tarragona vol agrair a la ciutadania l’interès que mostra per aquest tipus d’exposicions.

Aquest fet, no només consolida l’espai del Moll de Costa com a #RamblaDeLaCultura de Tarragona, sinó que reforça i empeny el compromís social i cultural que, des del Port Tarragona ,es vol seguir potenciant com a valor afegit d’una clara vocació d’implicació amb el territori.