Maxus distribuirà vehicles elèctrics a través del Port de Tarragona

La marca asiàtica descàrrega a Tarragona les primeres unitats dels seus vehicles comercials elèctrics

Maxus, la marca asiàtica de el grup SAIC Motor i setè fabricant  mundial d’automòbils, a través del seu distribuïdor Automax Espanya gestionarà amb  BERGÉ GEFCO el transport i la logística de la seva nova gamma  de vehicles comercials a Espanya, que estaran a la venda al nostre país a partir del mes de  juny. 

En aquest sentit, Maxus ha seleccionat el centre logístic de BERGÉ GEFCO a Tarragona  com la porta d’entrada dels seus vehicles per mar procedents de l’est d’Àsia, des d’on es  centralitzarà la distribució per a Espanya i Portugal. De fet, al maig va arribar a el Port de  Tarragona el vaixell Crystal Ray (consignat i operat per BERGÉ), que va descarregar un  total de 2.189 vehicles, entre ells les primeres unitats dels models Maxus eDELIVER 3 i  eDELIVER 9, 100% elèctrics, amb etiqueta ZERO, i Maxus Deliver 9, amb motor dièsel. 

El centre logístic multimodal de BERGÉ GEFCO situat al Port de Tarragona compta amb  una àmplia infraestructura dotada d’una campa d’1 milió de metres quadrats, una capacitat  d’emmagatzematge per a 40.000 unitats, 7000 m2 de tallers i altres serveis de valor afegit.  Disposa d’estacions de càrrega elèctrica per a una logística de baixes emissions en CO2  amb l’última tecnologia en matèria de sostenibilitat, 17.000 places amb cobertura anti  calamarsa i un túnel de rentat d’última generació. 

L’alta capacitat de el propi centre de BERGÉ GEFCO es veu complementada per la  flexibilitat, productivitat i freqüència d’escales en tràfics deep sea que es realitza de la mà  de l’eficient gestió de l’Autoritat Portuària de Tarragona. 

L’adjudicació d’aquest contracte reforça el lideratge estratègic de BERGÉ GEFCO en  transport, emmagatzematge i gestió logística innovadora de vehicles finalitzats a la  Península Ibèrica, donant resposta als més exigents requeriments logístics de companyies  internacionals d’automoció.