L’impacte dels Bons Comerç Tgn supera el milió i mig d’euros

A una setmana d’esgotar-se el termini dels vals de compra que ofereix l’Ajuntament, les dades ja superen les previsions inicials

1.596.567,64 euros és l’impacte econòmic dels Bons Comerç Tgn sobre el petit comerç. Una xifra que ja supera les expectatives inicials de l’Ajuntament de Tarragona quan va posar en marxa aquesta eina d’estímul al petit comerç en temps de pandèmia. “L’estimació inicial era d’1.500.000 euros d’impacte econòmic, per tant, molt satisfet que s’hagi superat quan encara falta una setmana perquè s’esgoti el termini per fer ús dels bons.

Aquesta xifra també demostra que és un dels millors estímuls econòmics per al petit comerç que podíem oferir com Ajuntament i, com a conselleria de Comerç, estem contribuint a la reactivació econòmica del nostre teixit comercial, per una banda i, per l’altra, tornant a posicionar Tarragona com una de les millors ciutats per anar a comprar”, remarca el conseller de Comerç, Dídac Nadal.

Pel que fa a la despesa mitjana per bo bescanviat és de 18,64 euros, mentre que la despesa mitjana per venda amb bons se situa en 59,01 euros. Així mateix, s’han bescanviat 85.632 bons en les 27.057 operacions que s’han realitzat.

Pel que fa als bons, cada dia a primera hora es posen en circulació els que van caducant d’aquelles persones que, tot i haver-los descarregat, no han arribat a temps a gastar-los en els 15 dies que tenen validesa. Així mateix, les persones que encara no s’han descarregat els bons són a temps fins al 31 de desembre a través de la web bons.tarragona.cat. “Animo a totes les persones que encara no han utilitzat els bons que n’aconsegueixen perquè és un benefici tant per ells com pels comerciants”, afegeix el conseller Nadal.

Una campanya acabarà el 31 de desembre 

Els Bons Comerç TGN són una campanya de la Conselleria de Comerç, dotada de 500.000 euros, en forma de bons descompte de 5 euros. La campanya està oberta tant als tarragonins i tarragonines com a ciutadans d’altres poblacions, ja que es tracta d’un sistema de subvencions al comerç local.