L’Hospital de Santa Tecla s’il·lumina de lila per celebrar el 8M

La façana de l’Hospital de Santa Tecla s’ha il·luminat aquest dilluns 8 de març de color lila per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora. El centre hospitalari aprofita així el nou sistema d’enllumenat ornamental que va estrenar fa uns mesos per sumar-se simbòlicament a la celebració d’una jornada especial.

Coincidint amb el 850è aniversari dels seus orígens a Tarragona, la façana de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla va modernitzar el sistema d’enllumenat original instal·lat als anys noranta i que feia més de dues dècades que s’havia deixat d’utilitzar pel seu alt consum energètic per tal de poder-se il·luminar cada nit per celebrar aquesta efemèride.

Els focus antics van ser substituïts per leds de baix consum, amb una àmplia gamma de combinacions de colors, temporitzador i amb intensitat regulable, fet que els permet emetre una llum respectuosa amb l’entorn, tant per al veïnat com per als usuaris i professionals de l’hospital. En aquest sentit, la nova tecnologia utilitzada en l’enllumenat permetrà que tant el centre com la ciutat puguin sumar-se simbòlicament a la celebració de jornades especials al llarg de l’any, com ha estat aquest 8 de març.