Les noves parades Via Roma 7 i Via Roma 14 entren en funcionament aquest divendres

Els autobusos circularan i faran parada al centre de la calçada amb motiu de la finalització de les obres del carril bici educatiu

A partir d’aquest divendres 19 de novembre es posen en funcionament les noves parades Via Roma 7 i Via Roma 14, que s’ubiquen a la zona central de l’avinguda Roma, a l’alçada de l’entrada del Parc de la Ciutat, en un sentit de circulació, i de la Delegació de la Seguretat Social, en l’altre.

Les noves parades es posen en funcionament demà per garantir el servei d’autobusos amb el tancament de la circulació als trams laterals de calçada, motivat per la finalització de les obres del carril bici educatiu. El president de l’Empresa Municipal de Transports, Jordi Fortuny, subratlla que, no obstant això, “un cop finalitzades les obres, els autobusos no tornaran a passar pel lateral, sinó que es mantindrà l’ús del carril central amb les noves parades Via Roma 7 i 14”. Així mateix, les parades Parc, situades a l’alçada del pont de Vidal i Barraquer, es traslladen també als carrils centrals.

Finalment, queda anul·lada la parada Via Roma 2, ubicada a la calçada lateral, en sentit centre, a l’alçada de l’Estació d’Autobusos.

El canvi afecta les següents línies:

L3 La Canonja – Torreforta – Colom

L30 La Canonja – Colom (per N-340)

L34 Gavarres – La Floresta – Colom

L42 Pere Martell – Complex Educatiu

L6 Campclar – Sant Pere i Sant Pau

L54 Bonavista – Sant Pere i Sant Pau