L’EMT amplia serveis i recupera l’horari habitual d’estiu

L’EMT amplia serveis i recupera l’horari habitual d’estiu a partir del proper dilluns dia 15 de juny.

Estaran en funcionament totes les línies, excepte la L21 i la L23. La L41 funcionarà de dilluns a diumenge amb el seu horari habitual. Cal recordar que aquesta línia ha modificat, excepcionalment i mentre duri l’estat d’alarma, el seu recorregut d’anada i tornada per habilitar una parada a l’Hospital Joan XXIII.

La L42 manté el seu horari habitual fins el dia 24 de juliol i la L13 continua oferint un servei a demanda per part de l’usuari.

El president de l’EMT, Jordi Fortuny, ha destacat que “treballem per adaptar el servei a les fases de desconfinament i donar resposta a les necessitats de la ciutadana, sense perdre de vista que la nostra màxima és, en aquests moments, la prevenció del risc de contagi”.

Aforament dels vehicles i títols de transport
L’EMT limita l’aforament dels seus vehicles segons la capacitat. A partir de dilluns 15 de juny, els vehicles de 12 metres permetran un aforament màxim de 40 persones, de 23 a 26 persones assegudes (segons el model de vehicle) i 17 persones dempeus; els vehicles articulats de 18 metres admetran un aforament màxim de 70 persones: 44 assegudes i 26 dempeus.

Pel que fa a la compra de títols de transport, es recomana l’obtenció d’abonaments als serveis d’atenció al client de l’EMT del carrer Soler i l’Estació d’Autobusos i als punts de venda habituals. Actualment, s’estan habilitant tots els vehicles amb mampares per tal de garantir protecció dels conductors i usuaris. Durant les properes setmanes, es preveu finalitzar aquesta actuació i reactivar la compra en efectiu de bitllets senzills a l’interior de l’autobús.