L’App Som Comerç TGN sorteja entrades pel cicle Eutyches

Els usuaris de l’App Som Comerç TGN a partir d’avui poden participar en el sorteig de  2 invitacions per la pel·lícula Génesis de Philippe Lesage es podrà veure al Palau de Congressos el proper diumenge 14 de febrer a les 19 h.

Es tracta de la primera projecció del cicle Eutyches Cinema VO. Per participar-hi només caldrà fer compres compres amb l’app als comerços adherits entre el dimarts 9 i el  dijous 11 de febrer. 

El sorteig es farà mitjançant l’app i hi haurà 1 guanyador que rebrà les dues invitacions. Properament es podrà participar per guanyar entrades per les altres projeccions del cicle: Blaze el dia 19 de febrer, Beanpole el 26 de febrer i Ane el 5 de març. 

L’ App Som Comerç Tgn, que ja supera els 1000 usuaris a la ciutat, és una iniciativa de la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona que s’ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària per a que la puguin utilitzar al màxim rendiment. 

L’App Som Comerç TGN vol ajudar a impulsar el comerç local i és una eina de digitalització del sector. La situació generada per la COVID-19 ha fet que s’acceleri la necessitat de dotar al comerç local d’eines per afrontar el futur digital.