L’alcalde Pau Ricomà presideix la recepció al sector de les Lletres

L’alcalde Pau Ricomà ha presidit aquesta tarda la tradicional recepció al sector de les Lletres. Els Jardins de la Casa Canals ha estat l’escenari escollit enguany per acollir aquesta trobada d’escriptors i escriptores, editors, llibreters, bibliotecaris, ensenyants i altres persones i entitats del sector i que dona el tret de sortida a la celebració de la festa del Llibre a la ciutat.

L’alcalde i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït una vegada més “la implicació de les persones, entitats i empreses del sector de les lletres avui presents a la recepció” i ha celebrat que “enguany sí que ens haguem pogut retrobar en aquesta cita literària tan important per a la nostra ciutat després que s’hagués de suspendre l’any passat a causa de la crisi sanitària provocada per la covid-19”.

L’escriptora convidada enguany a la recepció ha estat la vallenca Margarida Aritzeta, de llarga trajectòria literària i també com a professora de la URV, que ha reflexionat sobre la situació de les Lletres.  Juntament amb ella, alguns dels autors i autores del Camp de Tarragona que presenten novetat literària per aquest Sant Jordi han pogut també llegir un breu fragment de la seva obra. Així, en aquesta ocasió, s’han pogut sentir fragments de la darrera obra d’ Alfons Cama, Lluís Castellví, Teresa Duch, Núria Freixa, Gabriel Guasch, Jorge Muñoz Parral, Isabel Ortega, Emilia Privat, Joan Rioné, Josep Santesmases i Roser Vidal.